Tilbygning giver mere plads i boligen

Trænger du til mere plads, eller ønsker du at udnytte dine kvadratmeter anderledes? Hos SB Murer & Sandblæsning ApS har vi mange års erfaring med løbende tilbygning og ombygning af hus af enhver slags, og ingen opgave er for stor.

Vi udfører blandt andet tilbygning og ombygning af huse for private og offentlige kunder samt andre samarbejdspartnere i Lejre, Roskilde, Holbæk, Hornsherred og på resten af Sjælland. 

​Vi tilbyder blandt andet:

​​Flytning, lukning og etablering af dør- og vindueshuller

  • Indvendig ombygning
  • Udgravning og renovering af kældre
  • Tilbygning til hus og sommerhus

Vi tilbyder med andre ord en kompletløsning til dig til en attraktiv pris.

SB Murer & Sandblæsning ApS

Vi rådgiver dig fra ide til færdigt resultat

​Vælger du os som din murermester, er du sikret løbende, faglig rådgivning gennem hele forløbet, lige fra du kontakter os første gang, til du står med din færdige om- eller tilbygning. Hvad enten du ønsker sammenlægning af rum eller udførelse af karnap, udestue eller carport, er vi med dig hele vejen og tilbyder ligeledes renovering af badeværelse, facaderenovering eller etablering af køkken.

Vi er medlem af Byg Garanti, så du er i sikre hænder hos os.

Våd sandblæsning af huse: Fjernelse af kalk, maling og mørte

​Vi tilbyder våd sandblæsning af huse og formålet er ofte at fjerne kalk, maling og mørtel på for eksempel facader, murværk, tegl og beton. Det er også velegnet til jern. Udvendig sandblæsning sker normalt i forbindelse med pudsning, vandskuring eller lignende, mens indvendig sandblæsning (her bruges et andet blæsemiddel og meget lidt vand) ofte har til formål at give et moderne råt look eller til at forberede til videre behandling

Send en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig.

"hey" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser på til- og ombygning afhænger blandt andet af opgavens størrelse og karakter, valg af materialer, og om opgaven omfatter køkken og/eller badeværelse.

Ønsker du en konkret pris, er du altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 46 49 80 47 eller skriv til e-mail sb@sbmurerogsand.dk.​