Facaderenovering og
afrensning af facader

Hos SB Murer & Sandblæsning ApS har vi mere end 40 års erfaring med facaderenovering og afrensning af facader på ejendomme i blandt andet Lejre, Roskilde, Holbæk, Hornsherred og resten af Sjælland. Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti.

Vi er særligt specialiseret i slutbehandling med indfarvet mørtel, der giver en nuanceret facaderenovering med flot farvespil, når lyset falder på. For en mere ensartet facade tilbyder vi ligeledes en renovering af facade, der gør denne klar til malerbehandling.

SB Murer & Sandblæsning ApS

​Giv dit hus nyt liv med en renovering af facade

​En ældre facade af sten med slidte fuger kan hurtigt friskes op med en afrensning, hvor fugerne gås efter og repareres. Om nødvendigt kan de gamle fuger helt fuges om. Vi fastlægger den rette behandling for din facaderenovering i samråd med dig og tilbyder ligeledes efterisolering med facadebatts og efterfølgende oppudsning, så du får både en perfekt isolering af dit hus og en smuk facade. Vi tilbyder også sandblæsning af hus eller renovering af badeværelse.

Send en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig.

"hey" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

​Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering afhænger blandt andet af, hvor omfattende en opgave der er tale om. Vi kan desuden også stå for din facadeisolering.

Ønsker du en konkret pris, er du altid meget velkommen til at ringe til os på telefon

46 49 80 47 eller skrive til vores e-mail sb@sbmurerogsand.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Se eksempler på vores facadearbejde herunder