Renovering af badeværelse og køkken

Drømmer du om et nyt badeværelse eller køkken? Hos SB Murer & Sandblæsning ApS står vi hvert år for en lang række etableringer af nye badeværelser og køkkener hos private og offentlige kunder samt andre samarbejdspartnere. Vi tilbyder ligeledes renovering af badeværelse og køkken ud fra den enkelte kundes ønsker og behov.

Vi arbejder for kunder i blandt andet Roskilde, Lejre, Holbæk, Hornsherred og omegn samt det øvrige Sjælland, og vi er naturligvis medlem af Byg Garanti.

​Vi rådgiver gerne og kommer med ideer, så du finder frem til den helt rette løsning for dig, hvad enten det drejer sig om badeværelser eller køkkener, der skal etableres helt fra bunden, eller du blot ønsker enkelte dele renoveret og moderniseret i det badeværelse eller køkken, du allerede har.

SB Murer & Sandblæsning ApS

Nyt køkken eller ombygning af badeværelse?

Vi er med dig hele vejen fra ide til færdigt produkt og udfører alle former for flise-, klinke- og opmuringsarbejde, du måtte ønske. Eksempelvis lægger vi fliser i badeværelser eller opmurer skabe i køkkener, så dine rum får helt nyt liv.​

Send en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig.

"hey" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af bad afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering af badeværelse, der er tale om, og hvilke materialer der skal anvendes.

Ønsker du en konkret pris, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 46 49 80 47 eller skriv til vores e-mail sb@sbmurerogsand.dk.

SB Murer & Sandblæsning ApS er medlem af Byg Garanti.​