Fagentreprise

Har du fingeren på pulsen, og mod på at styrer det hele selv hvad angår de æstetiske, byggetekniske, og have det udfærdigede tegningsmateriale klart, samt at stå for at indhente eventuelle tilladelser fra myndigheder.

Så udfører vi gerne Fagentreprisen for dig. Takket være vores dygtige og kvalitetsbevidst medarbejdere, kan vi stille med det helt rigtige team, uanset om det er store eller små opgaver, inde for tømrer eller murer faget.

  SærByg Entreprise ApS

  Læs mere om vores fagområder:

  Vil du derimod slippe for en masse tid og besvær forbundet med koordineringen af de forskellige håndværkere. Så løfter vi naturligvis også Hovedentrepriser, hvor vi inddrager vores netværk af kompetente underentreprenører. Som hovedentreprenør indgår vi kontrakter med de nødvendige underentreprenører (andre faggrupper) samt står for udfærdigelse af kontrakter, økonomi, tidsplan, koordinering og byggeledelse samt sørger for, at byggeriet står færdigt til tiden, og at arbejdets kvalitet er som aftalt. Du kan se mere om hovedentrepriser her.

  Uanset om du ønsker ombygninger, tilbygninger, nybygninger eller reparationer, er vi klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud.

  Skriv en besked

  Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig.

  "hey" indikerer påkrævede felter

  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Kontakt os

  Ønsker du en konkret pris, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon
  46 49 80 47 eller skrive til vores e-mail info@saerbyg.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.​​