Om SærByg Entreprise ApS

I 2023 skiftet SB Murer ApS navn til SærByg Entreprise ApS, det gjorde vi for at gøre det mere tydelig at vi også udføre hovedentrepriser. Vi oplevede at flere kunder var i tvivl om hvilken typer opgaver vi kunne udføre.

Selv om vi har fået nyt navn, holder vi stadig fast i vores gamle værdier som ÆRLIGHED, ENGAGEMENT OG KVALITETSHÅNDVÆRK.

Hos SærByg Entreprise sætter vi vores kunder først.

For os er det vigtigt at kunden får en professionel rådgivning fra første møde, og at vi formår at skabe et trygt miljø, hvor vores sparring hjælper dig godt igennem hele byggeriet.

Med vores mange års erfaring inden for byggebranchen, kender vi til et bredt omfang af processerne, og kan derved navigere jer uden om faldgrupperne. Vi vil sætte disse kompetencer i spil for at optimere netop jeres byggeprojekt.

På kontoret er vi et engageret team bestående af en god blanding af erfarne profiler og unge konstruktører, der alle brænder for at levere kvalitetshåndværk til jer.

SærByg Entreprise ApS

Vores mantra er at levere ærlig rådgivning og ordentlighed.

De værdier bliver båret videre ude på pladserne, hvor vores mange gode kollegaer yder deres bedste ved hver daggry, for at producere den rette kvalitet, som er nødvendig for gennemførelse af jeres projekt.

Tøv endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud til en kop kaffe og vender jeres ønsker for projektet.

Skriv en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig.

"hey" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Ønsker du en konkret pris, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon
46 49 80 47 eller skrive til vores e-mail info@saerbyg.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.​​